Uslovi korišćenja

Poslednji put ažurirano: 7.8.2023

Dobrodošli na staraknjiga.com. Ako nastavite da pregledate i koristite ovu veb stranicu, pristajete da se pridržavate i budete vezani sledećim uslovima korišćenja, koji zajedno sa našom politikom privatnosti upravljaju veb stranicom staraknjiga.com u odnosu sa Vama a u vezi sa ovom veb stranicom. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo Vas da ne koristite našu veb stranicu.

Termin 'staraknjiga' ili 'nas' ili 'mi' odnosi se na vlasnika veb sajta, čija je registrovana adresa staraknjiga.com. Pojam 'Vi' odnosi se na korisnika ili posetioca naše veb stranice.

Upotreba ove veb stranice podleže sledećim uslovima korišćenja:

Sadržaj stranica ovog veb sajta je za Vašu opštu informaciju i upotrebu. Podložno je promenama bez prethodnog obaveštenja.

Ni mi ni bilo koja treća strana ne pružamo bilo kakve garancije ili jamstva u vezi sa tačnošću, vremenskom aktuelnošću, performansama, potpunosti ili prikladnošću informacija i materijala koje se nalaze ili nude na ovom veb sajtu za bilo koju određenu svrhu. Priznajete da takve informacije i materijali mogu sadržati netačnosti ili greške i izričito isključujemo odgovornost za bilo kakve takve netačnosti ili greške u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom.

Vaša upotreba bilo kakvih informacija ili materijala na ovom veb sajtu je potpuno na Vašu vlastitu odgovornost, a za to nećemo biti odgovorni. Na Vama je da se pobrinete da bilo koji proizvodi, usluge ili informacije dostupne na ovom veb sajtu zadovoljavaju Vaše specifične zahteve.

Ovaj veb sajt sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili nam je na raspolaganju. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu sa autorskim pravima, koje su deo ovih uslova.

Sva robna marka koja se reprodukuje na ovom veb sajtu, koja nije vlasništvo ili licencirana od strane operatera, priznata je na veb sajtu.

Neautorizovana upotreba ovog veb sajta može dovesti do zahteva za odštetu i/ili biti krivično delo.

S vremena na vreme, ovaj veb sajt takođe može uključivati veze na druge veb stranice. Ove veze su obezbeđene za Vašu udobnost kako bi Vam pružile dalje informacije. Ne znače da podržavamo veb stranicu(e). Nemamo odgovornost za sadržaj povezanih veb stranica.

Vaša upotreba ovog veb sajta i bilo koji spor koji proizlazi iz takve upotrebe veb sajta podleže zakonima Republike Srbije.

Pristup našem veb sajtu

Zadržavamo pravo da povremeno povučemo ili izmenimo uslugu koju pružamo na našem veb sajtu bez obaveštenja. Nećemo biti odgovorni ako iz bilo kog razloga naš sajt nije dostupan u bilo kom trenutku ili za bilo koji period.

Pristojnost

Ne smete zloupotrebljavati naš veb sajt uvođenjem virusa, trojana, crva, logičkih bombi ili drugog materijala koji je zlonameran ili tehnološki štetan. Ne smete pokušati da ostvarite neovlašćeni pristup našem sajtu, serveru na kojem je naš sajt smešten ili bilo kojem serveru, računaru ili bazi podataka povezanoj sa našim sajtom. Napadom na naš sajt kršite krivično pravo i mi ćemo takvo kršenje prijaviti nadležnim organima za sprovođenje zakona i otkriti im Vaš identitet.

Narudžbine

Kada naručite proizvod sa našeg sajta, potvrđujete da ste stariji od 18 godina, da su svi podaci koje pružate tačni, i da postoje dovoljna sredstva za pokrivanje troškova Vaše narudžbine.

Zadržavamo pravo da otkazujemo narudžbine iz bilo kog razloga.

Cene i dostupnost

Iako se trudimo da na sajtu budu tačne informacije o cenama i dostupnosti, može se dogoditi da dođe do grešaka. Ako otkrijemo grešku u ceni proizvoda koje ste naručili, obavestićemo Vas o tome i dati Vam opciju da nastavite sa kupovinom po ispravnoj ceni ili da otkažete narudžbinu.