Politika privatnosti

Poslednji put ažurirano: 7.8.2023

Ova politika privatnosti opisuje kako staraknjiga.com koristi i štiti sve informacije koje dajete veb stranici staraknjiga.com kada je koristite.

Staraknjiga.com je posvećena obezbeđivanju zaštite Vaše privatnosti. Ukoliko od Vas tražimo da nam pružite određene informacije pomoću kojih možete biti identifikovani prilikom korišćenja ovog veb sajta, možete biti sigurni da će se koristiti u skladu sa ovom izjavom o privatnosti.

Staraknjiga može periodično ažurirati ovu politiku postavljanjem nove verzije na ovu veb stranicu. Trebali biste povremeno proveravati ovu stranicu kako biste bili sigurni da se slažete sa svim izmenama.

Možemo prikupiti sledeće informacije:

  • Ime i prezime
  • Informacije o isporuci, uključujući ime, prezime, adresu isporuke, broj telefona i e-mail adresu.
  • Demografske informacije kao što su poštanski broj, preferencije i interesi
  • Druge informacije relevantne za ankete korisnika i/ili ponude
  • Informacije o Vašoj narudžbini, uključujući detalje proizvoda koje ste kupili.

Šta radimo sa prikupljenim informacijama

Prikupljamo ove informacije da bismo razumeli Vaše potrebe i pružili Vam bolju uslugu, a naročito iz sledećih razloga:

Interni podaci.

Možemo koristiti informacije kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge.

Možemo periodično slati promotivne e-mailove o novim proizvodima, specijalnim ponudama ili druge informacije za koje mislimo da bi Vam mogle biti interesantne koristeći e-mail adresu koju ste pružili.

Koristimo informacije koje prikupimo o Vama prilikom naručivanja proizvoda radi obrade Vaše narudžbine i isporuke proizvoda. Takođe, možemo koristiti te informacije da Vas obavestimo o statusu Vaše narudžbine.

Ne delimo ove informacije sa trećim stranama, osim onima koje su direktno uključene u obradu i isporuku Vaše narudžbine.

Sigurnost

Posvećeni smo osiguranju da su Vaše informacije bezbedne. Kako bi sprečili neautorizovani pristup ili otkrivanje, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravljačke procedure za zaštitu i osiguranje informacija koje prikupljamo online.

Veze prema drugim veb stranicama

Naša veb stranica može sadržati veze prema drugim veb stranicama od interesa. Međutim, nakon što ste koristili ove veze za napuštanje naše stranice, trebalo bi napomenuti da nemamo kontrolu nad tom drugom veb stranicom. Stoga, ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo kakvih informacija koje pružate prilikom posete takvim stranicama i takve stranice nisu obuhvaćene ovom izjavom o privatnosti. Trebalo bi da budete oprezni i pogledate izjavu o privatnosti koja se odnosi na veb stranicu u pitanju.

Kontrola Vaših ličnih informacija

Možete ograničiti prikupljanje ili upotrebu Vaših ličnih informacija na sledeće načine:

Kada ste zamoljeni da popunite formular na veb stranici, potražite polje na kojem možete kliknuti da biste naznačili da ne želite da informacije budu korišćene od strane bilo koga za direktne marketinške svrhe

Ako ste prethodno pristali da staraknjiga koristi Vaše lične informacije za direktne marketinške svrhe, možete promeniti mišljenje u bilo kom trenutku pisanim putem ili putem e-maila na info@staraknjiga.com

Nećemo prodati, distribuirati ili iznajmljivati Vaše lične informacije trećim licima osim ako imamo Vašu dozvolu ili smo obavezni da to uradimo po zakonu.

Ako smatrate da su bilo koje informacije koje imamo o Vama netačne ili nepotpune, molimo Vas da nam što pre pišete ili nas e-mailom obavestite na gore navedenu adresu. Odmah ćemo ispraviti bilo koje informacije koje su se pokazale netačnim.